Vrijblijvend informatie aanvragen?

Spoor 3

Het klinkt zo simpel: de mogelijkheden die je hebt benutten. Maar hoe doe je dat? Hoe vind je de job die bij je mogelijkheden past? Nieuwe wegen bewandelen is niet altijd eenvoudig, zeker als ze naar een andere bestemming leiden dan je ooit hoopte. Maar met onze begeleiding kan de gedeeltelijk arbeidsongeschikte werknemer veilig keuzes maken.

Als een medewerker een WGA-uitkering krijgt en de arbeidsmogelijkheden veranderen, kunnen wij een dossiercheck uitvoeren. We verdiepen ons in de onderzoeken en rapporten uit het eerste en tweede spoor. Zo bestuderen we onder meer de uitspraak van de WIA-keuring en vergelijken deze met de actuele Functionele Mogelijkheden Lijst en het Arbeidskundig advies (indien van toepassing). Zijn de arbeidsmogelijkheden verminderd? Dan vragen we het UWV om een nieuw oordeel. Zijn de mogelijkheden juist toegenomen, dan kijken we samen hoe we deze optimaal kunnen benutten. Als je in de ene richting niets hebt gevonden, moet je soms in de andere richting kijken. De dossiercheck is een goed begin. Lees verder…

Neem nu contact op!

Over AMK

AMK re-integratie wil de beste perspectieven creƫren voor werkgever en werknemer in een situatie van (dreigend) langdurig ziekteverzuim.

Maatwerk en individuele begeleiding staat voorop. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Meer over AMK

AMK Werkkompas

  • HTTP Error: no data present after HTTP headers

Over AMK werkkompas

Agenda