Vrijblijvende informatie aanvragen?

Over AMK

Vier dingen zou je alvast van AMK re-integratie moeten weten: AMK staat voor Arbeid, Mens, Kwaliteit. We bestaan al sinds 1999, hebben het Blik op Werk Keurmerk én werken landelijk. Het is dus niet de vraag of we genoeg ervaring hebben, kwaliteit leveren of bij jou in de buurt zitten. We begeleiden de re-integratie van medewerkers op alle niveaus in de organisatie. Dat doen we voor mkb’ers én grote werkgevers. Daarbij werken we nauw samen met specialisten en andere betrokkenen: HR-functionarissen, arbodiensten, bedrijfsartsen, arbeidskundigen en verzekeringsmaatschappijen.

Neem direct contact op!

Daarom AMK re-integratie

Re-integratie kan je door zoveel brillen bekijken als er partijen bij betrokken zijn. (Een keer door de bril van de ander kijken: dat is op zich een aanrader.) In één traject komen verschillende belangen samen – en ze botsen soms ook nog met elkaar. Werkgever en medewerker moeten er met elkaar uitkomen, binnen de wettelijk vastgestelde spelregels. Wat je dan nodig hebt, is iemand van AMK re-integratie. Iemand die je helpt richting de toekomst te kijken en die je daarbij de weg wijst. Leuk is re-integratie nooit en zelfs de beste oplossing voelt als een concessie aan de ideale situatie. Maar we zijn ervan overtuigd dat we werkgevers en hun medewerkers als geen ander kunnen helpen deze oplossing te vinden. Net even anders dan je gewend bent.

In heel Nederland dichtbij

Onze casemanagers zijn gesitueerd in heel Nederland. Ze kunnen dus gemakkelijk bij je langskomen. Dat doen we namelijk graag. Of het nu om een persoonlijk gesprek bij een medewerker thuis gaat of een bespreking met een werkgever. Even onder vier ogen: dat werkt het best. Maak een afspraak met één van ons, dan gaan we zo snel mogelijk samen op zoek naar het juiste pad!

Over AMK

AMK re-integratie wil de beste perspectieven creëren voor werkgever en werknemer in een situatie van (dreigend) langdurig ziekteverzuim.

Maatwerk en individuele begeleiding staat voorop. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten?

Meer over AMK

AMK Werkkompas

  • HTTP Error: no data present after HTTP headers

Over AMK werkkompas

Agenda